Stockmann-verkkokauppa

Stockmann Verkkokauppa

Stockmann on tuttu ja turvallinen tavaratalo, josta saat kaiken aina herkullisista ja eksoottisista ruoista mahtaviin leluihin, vaatteisiin ja lahjoihin. Stockmannin verkkokauppa on helppokäyttöinen ja löydät sieltä, aivan kuten kivijalkatavarataloistakin, kaikki parhaat lastenvaatemerkit. Lasten vaatteiden lisäksi verkkokaupan valikoimista löydät jalkineet, lelut, äitiystarvikkeet ja lastentarvikkeet.

Verkkokaupan valikoimissa on runsaasti myös juhlavaatteita perheen pienimmille. Verkkokaupan käyttö on helppoa ja nopeaa – navigoit tuotekategoriasta toiseen vain yhdellä painalluksella. Voit lisäksi tutustua tuotteisiin merkkikohtaisesti tai lapsesi sukupuolen mukaan. Verkkokaupassa on myös oma osionsa 50 – 98 senttisille vauvoille.


Stockmannin kanta-asiakkaana saat runsaasti etuja: Saat asiakaspostia, kuukausittain vaihtuvia tarjouksia ja erillisiä kanta-asiakastapahtumia. Mitä enemmän ostat, sitä korkeammalle voit kanta-asiakastasoilla kohota. Suosittelemme myös tutustumaan mahdollisuuteen hankkia Stockmann MasterCard-kortti.

Taatusti suomalainen, takuulla turvallinen ja luotettava – Stockmann on hyvä valinta joka suhteessa!

Siirry kauppaan tästä!